Καλωσορίζουμε τη Fortinet® στην εταιρεία μας ως επίσημοι συνεργάτες.

Μία συνεργασία στρατηγικής σημασίας, καθώς η Fortinet® προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων λύσεων για την πλήρη προστασία των επιχειρήσεων από έναν μόνο προμηθευτή, επιτρέποντας λειτουργική αποτελεσματικότητα και σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Ποια είναι η Fortinet;

Η Fortinet είναι μία εταιρεία που ηγείται παγκοσμίως στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας και κυβερνοασφάλειας (cyber security) με περισσότερους από 500.000 πελάτες. To 2022 τερμάτισε πρώτη παγκοσμίως στην προμήθεια firewalls για 13η συνεχόμενη χρονιά! Επίσης, κατέχει την πρώτη θέση στην προμήθεια SD-WAN και διακρίνεται σε πολλούς ακόμα τομείς όπως θα αναφέρουμε παρακάτω.

Τι προσφέρει;

Το Fortinet Security Fabric  προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων δημιουργώντας ένα “πέπλο ασφάλειας” γύρω από την επιχείρησή σας.

Καθώς στην εποχή μας οι οργανισμοί υφίστανται γρήγορη ψηφιακή επιτάχυνση, αυξάνεται ο αριθμός των τρωτών τους σημείων, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η πολυπλοκότητα των δικτύων. Ταυτόχρονα, οι απειλές στον κυβερνοχώρο γίνονται όλο και πιο αυτοματοποιημένες αλλά και καινοτόμες χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης AI. Συνεπώς, οι σύγχρονοι οργανισμοί χρειάζονται μια νέα προσέγγιση για την παροχή ασφαλούς σύνδεσης των χρηστών με εφαρμογές υψηλής απόδοσης. Μέσα από το Fortinet Security Fabric, η ενοποιημένη διαχείριση όλων των συστημάτων από ένα και μόνο προμηθευτή απλοποιεί την διαχείριση ενώ αυξάνει την ασφάλεια. 

Σε όλες τις παραπάνω προκλήσεις έρχεται να δώσει απαντήσεις η Fortinet, προσφέροντας κατάλληλες λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και για μεγάλους οργανισμούς και Δημόσιες Υπηρεσίες. Έτσι, έχουμε στη διάθεσή μας ένα μεγάλο εύρος επιλογών για:

  1. Προστασία συσκευών & χρηστών
  2. Ασφάλεια δικτύων
  3. Ασφάλεια e-mail
  4. Ασφάλεια στο cloud
  5. Προστασία μηχανών παραγωγής
  6. Τηλεφωνία
  7. Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και πολλές ακόμη εφαρμογές…

Σημαντικός παράγοντας στην επιτυχημένη εφαρμογή τους, είναι η εξειδίκευση που έχουν οι μηχανικοί μας μέσα από εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις για κάθε τομέα.

 

Γιατί Fortinet;

Το οικοσύστημα της Fortinet Security Fabric είναι σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την απλότητα, να παρέχει πλήρη προστασία, οπουδήποτε τη χρειάζεστε, διατηρώντας παράλληλα ένα απλό περιβάλλον χρήσης. Ο σχεδιασμός του Fortinet Security Fabric επιτρέπει την ενοποίηση των συστημάτων, την αυτοματοποίηση και τη διαχείριση μέσω cloud, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση ή τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

 

Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *