Τρίτη 21/05/2024

«Ημέρα Καριέρας 2024» τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ενθουσιασμένοι και γεμάτοι αισιοδοξία επιστρέψαμε έπειτα από τη συμμετοχή της Indeltech Hellas στην ημέρα καριέρας 2024. Η διοργάνωση έγινε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, εμπνευσμένο διδακτικό προσωπικό, μα πάνω από όλα ένα κατάμεστο αμφιθέατρο με νέους μηχανικούς γεμάτους ενέργεια και διάθεση.
Συζητήσαμε μαζί τους για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της αγοράς, μοιραστήκαμε τις ανησυχίες τους και, γεμίσαμε ελπίδα για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν αυτά τα παιδιά.
Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο και όλο το προσωπικό του για την τιμητική πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου:

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, από τις 11:00 έως τις 14:00.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν πάνω από 80 φοιτητές και απόφοιτοι του τμήματος οι οποίοι παρακολούθησαν τις σύντομες παρουσιάσεις των επιχειρήσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και πραγματοποίησαν δια ζώσης συνεντεύξεις με τους εκπροσώπους τους.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Χριστοφορίδης ο οποίος ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες εταιρείες και τόνισε ότι η Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το τμήμα είναι ένας σημαντικός θεσμός που δίνει την δυνατότητα στους νέους επιστήμονες να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

 

 

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ
ΟΜΙΛΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ

Σύνδεσμος για το δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου: Πατήστε ΕΔΩ

Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *