Εγκατάσταση Νέου Υβριδικού Τηλεφωνικού Κέντρου με 300 Εσωτερικές Γραμμές στο Νοσοκομείο Νάουσας

 

Rack Naousa PBX

Η Indeltech Hellas, με υπερηφάνεια, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης ενός σύγχρονου υβριδικού τηλεφωνικού κέντρου με 300 εσωτερικές γραμμές στο Νοσοκομείο Νάουσας.  Το νέο τηλεφωνικό κέντρο ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία VoIP (Voice over Internet Protocol) και τη διασύνδεση με το “ΣΥΖΕΥΞΙΣ Ι”  &  “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”, στο πλαίσιο του ευρύτερου ψηφιακού μετασχηματισμού του νοσοκομείου.

Η υλοποίηση αυτού του έργου αποσκοπούσε στην αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών του νοσοκομείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και αποδοτική επικοινωνία μεταξύ του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και η βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασθενών.

Προκλήσεις και Λύσεις

Κατά τη διάρκεια του έργου, αντιμετωπίσαμε δύο κύριες προκλήσεις:

  1. Αδιάκοπη Επικοινωνία Κατά τη Μετάβαση: Η μετάβαση από το παλιό τηλεφωνικό κέντρο στο νέο έπρεπε να πραγματοποιηθεί χωρίς καμία διακοπή στις επικοινωνίες του νοσοκομείου. Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, υλοποιήσαμε ένα λεπτομερές σχέδιο μετάβασης, το οποίο περιλάμβανε σταδιακή ενσωμάτωση των νέων συστημάτων και συνεχείς δοκιμές για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία. Η ομάδα μας εργάστηκε ακατάπαυστα εκτός των ωρών αιχμής του νοσοκομείου, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες καλύπτονταν ανά πάσα στιγμή.
  2. Αξιοποίηση Υφιστάμενων Υποδομών: Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο ήταν η ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε τις υπάρχουσες υποδομές του νοσοκομείου, χωρίς να απαιτηθούν μεγάλες ανακαινίσεις ή πρόσθετα κόστη. Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών VoIP και υβριδικών λύσεων, καταφέραμε να ενσωματώσουμε το νέο σύστημα στις υπάρχουσες γραμμές και εξοπλισμό, μεγιστοποιώντας την απόδοση και την οικονομική αποδοτικότητα του έργου.

Οφέλη του Νέου Τηλεφωνικού Κέντρου

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα στο Νοσοκομείο Νάουσας:

Με τη νέα αυτή υποδομή, το Νοσοκομείο Νάουσας ενισχύει τη δυνατότητά του να παρέχει υψηλής ποιότητας υγειονομική φροντίδα στους ασθενείς του, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την εσωτερική λειτουργία και συνεργασία του προσωπικού του.

Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλαμε σε αυτό το σημαντικό έργο και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που υποστηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των οργανισμών υγείας.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Νάουσας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία!

Στοιχεία επικοινωνίας:

📞 Επικοινωνία: 801 3003 477 (Αστική χρέωση)

📧 Email: info@indeltech.gr

🌐 Ιστοσελίδα: www.indeltech.gr

 

 

Νοσοκομείο Νάουσας PBX
Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *