Προστασία Εργαζομένων μέσω τεχνητής νοημοσύνης

 

 

Στη σύγχρονη εποχή, η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση. Στην Indeltech Hellas, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για προηγμένα συστήματα προστασίας, προχωράμε σε μια καινοτόμα κίνηση προσφέροντας ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής.

Προηγμένα Συστήματα Καμερών

Έλεγχος επικίνδυνων περιοχών

Η νέα σειρά συστημάτων ασφαλείας περιλαμβάνει εγκατάσταση καμερών υψηλής ανάλυσης που καλύπτουν στρατηγικά σημεία των χώρων εργασίας. Οι κάμερες αυτές δεν καταγράφουν απλώς εικόνες, αλλά είναι εφοδιασμένες με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) που αναλύει σε πραγματικό χρόνο τις συνθήκες ασφαλείας. Παράλληλα, το σύστημα έχει τη δυνατότητα να προστεθεί σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις καμερών, χωρίς την ανάγκη επανεπένδυσης, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους.

Τεχνολογία AI για Έλεγχο Ασφάλειας

Η τεχνολογία AI μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ασφάλεια των εργαζομένων. Παρέχοντας δυνατότητα ανάλυσης βίντεο σε πραγματικό χρόνο, τα συστήματα αυτά μπορούν να εντοπίζουν αυτόματα κινδύνους και παραβιάσεις κανόνων ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ότι τα σύγχρονα συστήματα ειδοποιούν άμεσα για πιθανές επικίνδυνες καταστάσεις, όπως:

Έλεγχος χρήσης Μέσων Ατομικών Προστασίας (ΜΑΠ)

Έλεγχος ΜΑΠ & πτώσης εργαζόμενου

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας AI είναι η ικανότητά της να παρακολουθεί τη χρήση μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) από τους εργαζομένους. Τα συστήματα αυτά μπορούν να ανιχνεύουν αν οι εργαζόμενοι φορούν:

Σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος παραλείψει να χρησιμοποιήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό, το σύστημα ειδοποιεί άμεσα τον υπεύθυνο ασφάλειας, συμβάλλοντας έτσι την ελαχιστοποίηση των κινδύνων ατυχήματος.

Συνεχής Εκπαίδευση και Ενημέρωση

Η εγκατάσταση των νέων συστημάτων συνοδεύεται από προγράμματα εκπαίδευσης για τους εργαζομένους και τους υπεύθυνους ασφαλείας. Στόχος μας είναι η ομαλή μετάβαση στη χρήση των νέων τεχνολογιών και η κατανόηση των δυνατοτήτων τους. Οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για το πώς τα συστήματα αυτά λειτουργούν για την προστασία τους και πώς μπορούν να συμβάλλουν και οι ίδιοι στην ενίσχυση της ασφάλειας.

Συμπέρασμα

Η επένδυση σε προηγμένα συστήματα ασφαλείας με τη χρήση καμερών και τεχνολογίας AI αναδεικνύει την αφοσίωση της Indeltech Hellas στην προστασία των εργαζομένων. Με τη συνεχή παρακολούθηση και άμεση αντίδραση σε πιθανές απειλές, διασφαλίζουμε ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις.

Η Indeltech Hellas παραμένει προσηλωμένη στην καινοτομία και την αριστεία, προσφέροντας λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα των εργαζομένων μας. Με αυτές τις τεχνολογίες, βελτιώνουμε όχι μόνο την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα της εργασιακής ζωής, δημιουργώντας μια δυναμική και ασφαλή εργασιακή κοινότητα.

Μην αφήνετε την ασφάλεια των εργαζομένων σας στην τύχη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία σήμερα.

Η ασφάλεια και η ηρεμία σας είναι η προτεραιότητά μας.

 

📞 Επικοινωνία: 801 3003 477  (Αστική χρέωση)

📧 Email: info@indeltech.gr

🌐 Ιστοσελίδα: www.indeltech.gr

Έλεγχος μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)

 

Έλεγχος ασφάλειας & υγιεινής στην εργασία

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *