TOTAL DEFENDER: Όταν η ασφάλεια συναντά την καινοτομία!

 

 

Έλεγχος περιμέτρου ημέρα-νύχτα

Επαναστατική Φύλαξη: Η Indeltech Hellas φέρνει την τεχνολογία AI στην εικοσιτετράωρη ασφάλεια βιομηχανικών χώρων.

Η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη ανάγκη για κάθε άνθρωπο και κάθε επιχείρηση. Στον σημερινό κόσμο, όπου οι απειλές για την ασφάλεια αυξάνονται και γίνονται πιο περίπλοκες, οι παραδοσιακές μέθοδοι φύλαξης συχνά δεν επαρκούν. Στην Indeltech Hellas, έχοντας εμπειρία φύλαξης βιομηχανικών χώρων και κρίσιμων εγκαταστάσεων για περισσότερα από 40 χρόνια, κατανοούμε αυτή την ανάγκη  και ανταποκρινόμαστε με μια πρωτοποριακή λύση φύλαξης: την υπηρεσία “Total Defender”. 

Τι είναι το “Total Defender”;

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία ασφαλείας, σχεδιασμένη να αυξάνει την ασφάλεια και να μειώνει τα κόστη της επιχείρησης. Το “Total Defender” χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για την 24ωρη παρακολούθηση και προστασία βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση στον τομέα της ασφάλειας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την εικοσιτετράωρη παρακολούθηση μέσω καμερών, ενισχυμένη με τη δύναμη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI).

 

Ταυτοποίηση αντικειμένων σε νυχτερινή λειτουργία

Αποτελεσματικότητα Χωρίς Συμβιβασμούς

Η τεχνολογία AI μας επιτρέπει να παρακολουθούμε συνεχώς και να αναλύουμε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, εντοπίζοντας αμέσως οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Μέσω της συγκεκριμένης λύσης, επιτυγχάνουμε μία κατακόρυφη αύξηση του επιπέδου ασφαλείας στο φυλασσόμενο χώρο. Αρχικά, διότι ο αλγόριθμος του “Total Defender” μας γλιτώνει από άσκοπους ψευδείς συναγερμούς, καθώς το σύστημα αναγνωρίζει ακριβώς αυτό που μας ενδιαφέρει. Επιπλέον, το “Total Defender” είναι ένας ακούραστος και άγρυπνος φρουρός, με σταθερά υψηλή απόδοση 24/7, χωρίς να επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες όπως συνθήκες φωτισμού (ημέρα/νύχτα), καιρικές συνθήκες (βροχή, ομίχλη κ.α.), κόπωση κ.ο.κ. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η περιουσία τους φυλάσσεται αποτελεσματικά, χωρίς την ανάγκη για συνεχή ανθρώπινη παρέμβαση.

Ταυτοποίηση αντικειμένων σε νυχτερινή λειτουργία

Μείωση Λειτουργικών Εξόδων έως -70%

Η χρήση του “Total Defender” δεν αυξάνει μόνο την ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα μειώνει δραστικά τα λειτουργικά κόστη. Η συνολική μείωση του λειτουργικού κόστους μπορεί να αγγίξει το -70%, κάνοντας ταχύτατη απόσβεση του απαιτούμενου εξοπλισμού που τοποθετούμε. Ο ρυθμός απόσβεσης του εξοπλισμού (Return Of Investment – ROI) κάνει την επένδυσή σας εξαιρετικά συμφέρουσα και σε οικονομικό επίπεδο, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα για το πως επιτυγχάνουμε μείωση δαπανών με ταυτόχρονη αύξηση αποτελεσματικότητας. Η αυτοματοποίηση της παρακολούθησης σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε μεγάλο αριθμό προσωπικού ασφαλείας, ενώ η ακρίβεια του αλγόριθμου AI μειώνει τον κίνδυνο ψευδών συναγερμών και τις σχετικές δαπάνες που επιφέρουν.

Ολιστική προσέγγιση στην ασφάλεια

Η ολιστική προσέγγιση του “Total Defender” σημαίνει ότι δεν βασίζεται μόνο στην τεχνολογία, αλλά και στην ανθρώπινη παρέμβαση όταν είναι απαραίτητο. Η συνδυασμένη χρήση καμερών, αισθητήρων, τεχνολογίας AI και έμεπιρου προσωπικού ασφαλείας δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που καλύπτει κάθε απειλή.

Προσαρμοσμένη Ασφάλεια

Η λύση του “Total Defender” είναι πλήρως προσαρμόσιμη (tailor made) στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, η τεχνολογία AI μας προσφέρει την ευελιξία να παρέχουμε 24ωρη αξιόπιστη φύλαξη με ακρίβεια.

Οφέλη της υπηρεσίας “Total Defender”

Μπορούμε να συνοψίσουμε τα κύρια οφέλη του “Total Defender” σε πέντε άξονες:

  1. Αυξημένη Ασφάλεια: Η συνεχής παρακολούθηση και η άμεση αντίδραση σε ύποπτες δραστηριότητες εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα προστασίας με συνέπεια.
  2. Μείωση Κόστους: Η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων προέρχεται από την πλήρη αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.
  3. Αξιοπιστία και Ακρίβεια: Όλα τα συστήματα σε συνδυασμό με την τεχνολογία AI λειτουργούν αδιάκοπα και με ακρίβεια, ελαχιστοποιώντας τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους. Οι διαδικασίες που έχουν οριστεί τηρούνται απρέγκλιτα 24/7
  4. Προσαρμοστικότητα: Το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.
  5. Εχεμύθεια: Το σύστημα εξασφαλίζει ότι δεν θα διαρρεύσουν ευαίσθητα δεδομένα ασφάλειας προς τα έξω. Δυστυχώς, έχει παρατηρηθεί ότι μεγάλο ποσοστό περιστατικών ασφαλείας βασίστηκε στην εσωτερική πληροφόρηση.

Τομείς Εφαρμογής

Η λύση του “Total Defender” μπορεί να τοποθετηθεί σε:

Η λύση εφαρμόζεται με επιτυχία από το 2015 έχοντας στο βιογραφικό μας πληθώρα επιτυχημένων φυλάξεων και αποτροπών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να ασφαλίσετε την επιχείρησή σας.

 

 

Αναγνώριση εισβολέα σε συνθήκες ημέρας

 

Αναγνώριση εισβολέα σε συνθήκες νύχτας

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *