Εγκατάσταση Firewall Fortinet και Antivirus BitDefender στο Νοσοκομείο Νάουσας

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της εγκατάστασης ενός προηγμένου συστήματος ασφάλειας δικτύου στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να ενισχύσουμε την κυβερνοασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων στον κλάδο της υγείας, η INDELTECH HELLAS ανέλαβε την εγκατάσταση firewall της Fortinet και antivirus της BitDefender στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Προστασία Δικτύου με Fortinet Firewall

Η Fortinet  είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις λύσεις της στην ασφάλεια δικτύων (cyber security) και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς firewall.  Το NGF FortiGate της Fortinet παρέχει ολοκληρωμένη προστασία έναντι εξωτερικών επιθέσεων, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά όπως:

 

 

 

Fortinet Healthcare

Προηγμένη Αντιϊική Προστασία με BitDefender

Παράλληλα, εγκαταστήσαμε το antivirus της BitDefender, το οποίο είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή του αποτελεσματικότητα και την ελάχιστη επίπτωση στην απόδοση του συστήματος. Η λύση της BitDefender προσφέρει:

 

 

Bitddefender-META-Healthcare-CybersecuritySolutions

Η συνεργασία μας με το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας αποτελεί σημαντικό βήμα στην ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων υγείας και στην προστασία των πληροφοριών των ασθενών. Η εγκατάσταση αυτών των προηγμένων συστημάτων ασφάλειας εξασφαλίζει ότι το νοσοκομείο είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας.

Η INDELTECH HELLAS συνεχίζει να επενδύει σε λύσεις που διασφαλίζουν την ακεραιότητα και την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας, και είμαστε υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην ενίσχυση της ασφάλειας του Γενικoύ Νοσοκομείου Νάουσας.

 

 

Cloud Security Risks

 

HealthCare to the Cloud

 

Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *