ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ο Συναγερμός είναι ο σημαντικότερος κρίκος στην αλυσίδα της ασφάλειας. Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίων κατασκευαστών, πάντα πιστοποιημένα σύμφωνα με τις πιο αξιόπιστες διεθνείς προδιαγραφές. Περιλαμβάνουν λύσεις επιπέδου ασφαλείας Grade-2 (EN-50131) και άνω, συστήματα συμβατικά καλωδιακά, οπτικών ινών και διευθυσιοδοτούμενα. Για κάθε εφαρμογή κάθε μεγέθους, έχουμε τη λύση.

Η SATEL είναι ένας ευρωπαϊκός οίκος που επί 30 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας, που κατασκευάζει εξολοκλήρου στην Ευρώπη. Τα συστήματά τους είναι πάντα πρωτοπόρα, οδηγώντας τις διεθνείς εξελίξεις και συμμορφώνονται με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές. Είναι αξιόπιστα και καλύπτονται από τριετή εγγύηση αντικατάστασης.

Η BOSCH είναι από τους πλέον γνωστούς, αναγνωρίσιμους και αξιόπιστους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο. Οι λύσεις τους μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους, ανταποκρινόμενες πάντα σε όλες τις προδιαγραφές. Η εταιρεία μας ως μέλος του επίσημου δικτύου εγκαταστατών, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση όπου και αν χρειαστεί.

Η Caddx είναι μία ηγετική δύναμη στην παγκόσμια αγορά συστημάτων ασφαλείας. Αποτελεί θυγατρική εταιρεία του παγκόσμιου κολοσσού UTC (Carrier & General Electric), κορυφαίου κατασκευαστή συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού, κλιματισμού και ψύξης, ελέγχων κτιρίων και αυτοματισμών, καθώς και συστημάτων πυρασφάλειας και ασφάλειας που οδηγούν σε ασφαλέστερα, εξυπνότερα, βιώσιμα και υψηλών επιδόσεων κτίρια. Διαθέτει μία ομάδα ειδικών με περισσότερους 800 εργαζόμενους σε 18 χώρες.

Η CROW είναι ένας οίκος που σχεδιάζει και κατασκευάζει αποκλειστικά συστήματα συναγερμού με έδρα το Ισραήλ. Τα συστήματά τους φημίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους παρέχοντας εγγύηση 3 ετών.

Η πολύχρονη συνεργασία της INDELTECH με τις παραπάνω εταιρείες, δίνει την εμπειρία και τη δυνατότητα για μοναδικές προϊοντικές προτάσεις, πολλαπλασιάζοντας έτσι τα οφέλη για τους πελάτες μας.