ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ & ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΧΩΡΩΝ

Τα συστήματα δημόσιων ανακοινώσεων της BOSCH είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ευελιξία, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης τους. Τα διάφορα υποσυστήματα (όπως μίκτες, ενισχυτές, σταθμοί κλήσης κ.α.) μπορούν να συνδυαστούν και να προσαρμοστούν, ώστε να ταιριάζουν πρακτικά σε κάθε χώρο. Παρέχουμε λύσεις κάθε μεγέθους, από ένα απλό σύστημα δημόσιων ανακοινώσεων για μικρές εφαρμογές μέχρι προσαρμοσμένα συστήματα πολλαπλών ζωνών για χώρους μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Όλοι οι ενισχυτές είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Ικανοποιούν τις απαιτήσεις ισχύος για πολλές εφαρμογές και είναι εξοπλισμένοι με τυπικές εξόδους γραμμής ΡΑ 100V. Για εγγυημένη αξιοπιστία, περιλαμβάνουν επίσης προστασία από υπερφόρτωση. Οι ρυθμιστές ελέγχου έντασης και οι επιλογείς προγράμματος υποστηρίζουν ένα πλήθος μουσικών προγραμμάτων, τοπική ρύθμιση της έντασης και ανακοινώσεις έκτακτης ανάγκης πλήρους έντασης.

Διαθέτουμε μεγάφωνα για κάθε σκοπό, από ανακοινώσεις εργοστασίου μέχρι μουσική ξενοδοχείου. Τα παρελκόμενα τοποθέτησης απλουστεύουν την εγκατάσταση και διευκολύνουν τη διαμόρφωση της βέλτιστης τοποθέτησης. Για εσωτερικούς χώρους, η Bosch παρέχει μια ευρεία γκάμα μεγάφωνων: επίτοιχα, στήλης και οροφής. Ενώ για εφαρμογές εξωτερικού χώρου, προσφέρει μια ευρεία επιλογή μεγάφωνων επίτοιχων και χοάνης. Οι προβολείς ήχου της Bosch μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.