ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί το κύριο μέσο επικοινωνίας της επιχείρησης με τους συνεργάτες της. Συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, της εικόνας της επιχείρησης, στη μείωση του κόστους τηλεπικοινωνιών, στην αύξηση της παραγωγικότητας και την αναβάθμιση των επικοινωνιών.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους μηχανικούς, σχεδιασμένες να καλύπτουν τις παρούσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις σας. Αναλογική, Ψηφιακή ή ΙΡ τεχνολογία, όποια και αν είναι η ανάγκη σας, εφαρμόζουμε ευέλικτες λύσεις οι οποίες αναπτύσσονται παράλληλα με την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας «εικονικού» τηλεφωνικού κέντρου (Virtual PBX) σε υπηρεσία cloud μέσα από ένα εύχρηστο πάνελ. Έτσι, αποφεύγετε τα κόστη αγοράς εξοπλισμού και εξασφαλίζετε υψηλή διαθεσιμότητα. Για παράδειγμα, ακόμη και σε ενδεχόμενη βλάβη δικτύου τηλεφωνίας ή ίντερνετ, το τηλεφωνικό σας κέντρο εξακολουθεί να δουλεύει χωρίς να χάνετε κλήσεις. Και όλα αυτά με κορυφαία ποιότητα ήχου HD Voice πληρώνοντας ανάλογα με τις ανάγκες σας.